Selecteer een pagina

Over Eye on the ball

Een jonge onderneming die organisaties zonder marketingafdeling wil helpen met de invullingen en uitvoering van het gehele marketing- en sales traject!

Wij zijn Dick van der Kop en Jasper Eijsbouts, de oprichters van Eye on the Ball. Vanuit een passie voor marketing, sales en ondernemen zijn wij met Eye on the Ball gestart. Wij vinden dat iedere organisatie een marketingafdeling verdient! Juist daarom willen wij jou ontzorgen in het gehele marketing traject. Ons doel is organisaties helpen met het vasthouden van hun focus. Iedere onderneming begint met een passie, een droom. De kernwaarden en doelstellingen die daarbij horen, veranderen in een missie en een visie. Het is belangrijk om deze goed voor ogen te houden om niet van het pad af te dwalen, ofwel “Het oog op de bal” te houden. Vandaar, Eye on the Ball!

Digitale marketing behoeft vele specialismen en tezamen met een groot netwerk van samenwerkingspartners kunnen wij jou het beste geven op ieder punt van jouw marketingreis.

Ons team

Dick

Dick

Co-owner | Digital Marketing Strategist

Mijn naam is Dick van der Kop en men ervaart mij als een betrokken, creatieve en oplossingsgerichte marketeer. Een strateeg met een focus op digitale innovatie en altijd op zoek naar efficiëntie en verbetering. Ik ben communicatief vaardig, beschik over commercieel inzicht en weet van aanpakken. Vanwege mijn vermogen om mensen te inspireren en te motiveren weet ik altijd het beste uit een organisatie te halen.

Mijn interesses zijn reizen (vreemde talen & culturen), sport (fitness, duursport & Martial Arts) en voeding & gezondheid. Verder ben ik gek op snowboarden & motorrijden.

Jasper

Jasper

Co-owner | Financial & Sales Specialist

Ik ben 45 jaar en ruim 23 jaar actief in de financiële dienstverlening. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om op vakantie te gaan. Mijn hobby’s zijn skiën, snowboarden en motorrijden. Ook ben ik privé veel bezig met de wereldwijde financiële ontwikkelingen, omdat beleggen een serieuze passie van mij is.

Ik ben een gedreven optimist! “Well done is better than well said” (Benjamin Franklin).

Bent u klaar om uw marketing naar een hoger niveau te brengen?