Selecteer een pagina

Onze dienstverlening

en werkwijze

We starten met een oriënterend gesprek, waarin we elkaar goed leren kennen. In dit gesprek stellen wij alle vragen die nodig zijn om een begin te maken aan het strategisch plan.

Vervolgens kijken we welke dienst(en) het beste aansluiten bij het vraagstuk.
Hieronder een toelichting op onze diensten. 

Strategisch online marketingplan – Gameplan

Alles start met weten wie je bent en waar je naar toe wilt. Als je jouw doelen helder hebt dan is het belangrijk dat je niet van het pad afdwaalt en gericht blijft kijken naar waar je heen wilt.

Lees meer

Waarom ben je begonnen met ondernemen? Waar ligt je passie en wat is de uiteindelijke droom? Wat is de waarde die jij biedt aan je klanten en wat maakt jou unieker dan anderen?

Ook is het belangrijk om het speelveld te kennen. Wie is je klant, wat beloof je voor hem te doen en hoe bereik en overtuig je hem om voor jou te kiezen? Vergeet ook niet de concurrentie en hun aanpak. Allemaal vragen die wij helder voor je gaan maken!

Wie is je doelgroep

Om in deze tijd van informatie overvloed je doelgroep te bereiken met de juiste boodschap, moet je precies weten wie hij of haar is. Dat zoeken we tot in de puntjes voor je uit!

Lees meer

Zo stellen we door middel van kwalitatief of kwantitatief onderzoek een profiel op van jouw doelgroep(en). Dit uit zich in persona’s, ofwel “echte mensen” die alle eigenschappen en kenmerken combineren van jouw doelgroep. Door het creëren van persona’s kun je jouw doelgroep effectiever en gerichter benaderen in de (online) marketingcampagne. Hoe, wanneer en met welke middelen de campagne wordt uitgevoerd werken we uit in een communicatieplan.

l

Maken van content

Je weet nu wie je wilt bereiken en ook hoe je dit doet. De volgende stap is het maken van effectieve content. Afgestemd op persona’s die passen bij jouw doelgroep creëren wij de juiste boodschap voor diverse kanalen. Denk hierbij aan advertenties, webteksten, foto’s, promotievideo’s, maar ook offline promotiemateriaal zoals flyers, posters en brochures.

Campagnetijd!

Het is zover! We hebben een gameplan, we weten exact wie onze klant is en hoe we hem moeten bereiken en benaderen met creatieve content. Het is tijd dat de campagne gaat starten en de bal gaat rollen! Maak je geen zorgen, wij zitten er bovenop om wanneer het nodig is aan te passen en te optimaliseren. Van het optimaliseren van jouw website voor een goede vindbaarheid, tot advertenties op zoekmachines, social media en andere websites, alles wordt ingezet. Met de verzamelde email-adressen zetten we een email campagne op om verse leads om te zetten in nieuwe klanten.

Onderhoud

We zitten kort op de bal! Regelmatig plannen we brainstormsessies in om de resultaten te evalueren en waar nodig te optimaliseren. Ook helpen we met het salesplan en relatiebeheer, om zo een zo hoog mogelijke loyaliteit en tevredenheid onder jouw klanten te bereiken. We streven naar een duurzame relatie en staan op ieder moment voor je klaar!

Bent u klaar om uw marketing naar een hoger niveau te brengen?